fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Allteqin blogi

Lue blogistamme Allteqin toiminnanohjauksesta ja sen hyödyntämisestä eri näkökulmista.

Urhopesu Oy suosittelee Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää
Urhopesu Oy suosittelee Allteqia

Urhopesu ohjaa toimintaansa Allteqin avulla ja he voivat suositella Allteqia kaikille kasvua ja tehokkuutta tavoitteleville puhtaanapitoalan yrityksille.

Lue lisää
Mitä hyötyä Allteqista on?
Mitä hyötyä Allteqista on?

Allteq auttaa teknisen palveluliiketoiminnan yrityksiä saavuttamaan enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Yksi järjestelmä mahdollistaa asiakkuuksien hallinnan tilauksesta laskutukseen.

Lue lisää
Allteq – Tarkastus- ja raportointitoiminto
Allteq tarkastus- ja raportointitoiminto

Lähes jokaisella toimialalla on tarve tehdä erityyppisiä määrämuotoisia tarkastuksia ja toimittaa näistä loppuasiakkaalle tyylikkäät pdf-raportit. Allteqin uudella tarkastus- ja raportointitoiminnolla käyttäjä pystyy lisäämään järjestelmään rajattoman määrän erilaisia tarkastuspohjia.

Lue lisää
Resursointi eli työnjako Allteqissa
Resursointi eli työnjako Allteqissa

Allteqin työnresursoinnin avulla näet kätevästi, milloin jollain yksittäisellä työntekijällä tai työryhmällä on aikaa tehdä tarvittava työ. Kun työ on resursoitu, saa työntekijä(t) tästä ilmoituksen mobiilisovellukseensa.

Lue lisää
Sopimussiivoustöiden automatisointi

Puhtausalan yritysten haasteena on monesti toistuvien, sopimukseen sisältyvien siivoustöiden hallinta ja niiden kannattavuuksien seuranta. Allteqilla suunnittelet sopimustyöt ja automatisoit laskutuksen!

Lue lisää
Abloy-tuotehinnasto helpottaa lukkoliikkeiden arkea

Abloy-tuotehinnasto on saatavilla osaksi Allteqia. Ottamalla hinnaston käyttöön, varmistat, että käytössäsi ovat aina ajantasaiset tuotteet sekä niiden hinnat ja tuotekoodit. Hinnasto tuodaan Allteqiin Abloyn ENETistä.

Lue lisää
KTI Laskutus Allteqiin kumppaniksi
KTI Laskutus Allteqin kumppaniksi

Allteqista voidaan lähettää laskut rahoitettavaksi KTI Laskurahoitus -järjestelmään saumattoman integraation kautta, joka vähentää työmäärää, sillä samoja tietoja ei tarvitse syöttää uudelleen toiseen järjestelmään.

Lue lisää
Tehoa lukkoliikkeiden toimintaan

Allteqin ydin on ainutlaatuinen tilannekeskus, joka mahdollistaa ajantasaisen tiedon saamisen ja mahdollisuuden reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Lue lisää
Allteq GPS
Automaattinen ajopäiväkirja

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa ajoneuvojen seurannan ja kilometrien keräämisen automaattisesti, tarkasti ja tietoturvallisesti. Lisäksi järjestelmään kerätyt tiedot siirtyvät laskulle automaattisesti oikein.

Lue lisää