fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Sopimussiivoustöiden automatisointi

Puhtausalan yritysten haasteena on monesti toistuvien, sopimukseen sisältyvien siivoustöiden hallinta ja niiden kannattavuuksien seuranta.

Töiden suunnittelua tehdään Excelissä tai muiden irrallisten työkalujen avulla, mikä johtaa tyypillisesti siihen, että esim. työohjeita kirjoitetaan moneen eri paikkaan ja useaan kertaan. Sopimukset saatetaan lisäksi laskuttaa eri järjestelmällä, jolloin sopimuksella ja siihen liittyvällä työsuoritteella ei ole minkäänlaista kytkentää toisiinsa.

Katso lyhyt video siitä, miten Allteq ratkaisee puhtausalan isoimman haasteen.

Allteqilla suunnittelet sopimustyöt ja automatisoit laskutuksen

Allteqissa asia on ratkaistu kohdekohtaisella sopimustöiden suunnittelutyökalulla. Järjestelmässä siivoussopimukset kiinnitetään siivoustöihin ja sopimusten laskutus automatisoidaan. Näin päästään kiinni reaaliaikaisesti sopimuskohtaiseen kannattavuuteen.

Allteq-toiminnaohjausjärjestelmä integroituu yleisesti markkinoilla oleviin taloushallinta- ja rahoitusjärjestelmiin, kuten Administer, Procountor, Visma Fivaldi, Visma L7, Talenom, Robo Capital, Validius, Maventa, Netvisor ja Fennoa, KTI Laskutus sekä Finvoicer. Tämä mahdollistaa molempien järjestelmien täydellisen hyödyntämisen ja tietojen reaaliaikaisen näkyvyyden molemmissa järjestelmissä. Katso ajantasaiset tiedot kumppaneista »

Kysy lisää Allteqista ja varaa maksuton esittely!

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.