fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Allteq Solutions Oy

Allteq Solutions Oy on kotimainen toiminnanohjauksen huippuosaaja, jonka ohjelmistopalveluihin luottavat sadat asiakkaat ja tuhannet käyttäjät.

Helppokäyttöisyys ja liiketoiminnan moninaisiin tarpeisiin mukautuminen ovat Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän suosion perusta.

Allteqin tarina

Salolaisen Allteq Solutions Oy:n tarina alkaa 2011, kun yrityksen perustaja Jarkko Nurmi huomasi kasvavan tarpeen liikkuvan työn ohjaukselle. Hiljalleen idea jalostui ja omaa työhistoriaansa tarkastelemalla Jarkko oivalsi, että asiakashallintaan tarvitaan järjestelmä liikkuvan työn tekijälle.

”Olen aiemmin työurallani luonut Excel-pohjaisia asiakashallintajärjestelmiä ja työnohjaukseen liittyviä työkaluja. Tätä Allteqin toiminnanohjausjärjestelmän varhaista esiastetta lähdettiin koodaamaan eteenpäin ja myymään kaikille toimialoille. Kasvun ja hyvien asiakkuuksien myötä ymmärsin, että järjestelmä ei voi olla kaikkea kaikille – halusin kohdentaa sen ensin tietyille toimialoille keskittyen ensin kodinkone- ja kiinteistöhuollon tarpeisiin. Yhteistä näille toimialoille on työprosessin ohjaus, joten Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää oli luontevaa lähteä kehittämään ja soveltamaan juuri näiden toimialojen tarpeisiin.”

Yhdestä asiantuntijasta yritykseksi

Yrityksen alkuvaiheissa Jarkko työskenteli yksin. Hänellä oli konsultoivasta myyntityöstä ja asiakastyöstä liki 20 vuoden kokemus ja näissä tehtävissä keskeistä osaa olivat näytelleet tietojärjestelmät ja tietojen hallinta.

Myyntiin ja markkinointiin keskittyvä Allteq Solutions Oy työllistää tänä päivänä neljä työntekijää ja ostaa alihankintana ohjelmointityön. Toimivan johdon lisäksi Allteq Solutions Oy:n omistajiin kuuluu muutama yksityinen sijoittaja.

Työkalu liikkuvan työn ohjaukseen

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmässä hallinnoidaan kiinteistö- ja kodinkonehuoltoliikkeiden tuhansia tehtäviä kuukaudessa, mikä on suuri määrä yhdelle järjestelmälle – työprosessi on sähköistetty korvaten perinteisen ”paperi-ja-kynä-mallin aidosti digitaalisilla ratkaisuilla. Kun työmääräin tulee sisään, Allteq-toiminnanohjausjärjestelmässä koko prosessi hoituu siihen saakka, kunnes sähköinen lasku lähtee asiakkaalle.

Vain itse työ on enää fyysinen suoritus kun sähköisen kokonaisratkaisun avulla itse työlle vapautuu enemmän aikaa.

Asiakkaalle paras mahdollinen järjestelmäratkaisu

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on sellaisenaan valmis asiakkaalle käytäväksi, mutta haluamme panostaa edelleen tuotekehitykseen – viimeisimpänä kehitimme järjestelmään ominaisuuden helpottamaan asiakasviestintää. Tulevaisuudessa rajapintojen rooli yrityksien infrastruktuurissa näyttelee entistä merkittävämpää roolia. Järjestelmän tulee olla avoin erilaisille rajapinnoille, jolloin asiakas saa käyttöönsä aina parhaan mahdollisen järjestelmäratkaisun.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Jarkko Nurmi
puh. +358 40 8 270 270
jarkko.nurmi@allteq.fi