fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Yksi järjestelmä tilauksesta laskutukseen!

Töiden hallintaa yksinkertaisesti

Nosta yrityksesi suorituskyky uudelle tasolle.

Helppokäyttöinen

Paraskaan järjestelmä ei tuota yritykselle arvoa, jos sitä ei käytetä. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöisyys huomioiden.

Käyttäjät omaksuvat järjestelmän nopeasti ja saavat siitä hyötyä työtehtäviensä laadukkaaseen suorittamiseen – aikaa ei kulu turhaan työhön ja järjestelmän käytön vakiinnuttaminen koko organisaatioon onnistuu kitkatta.

Kattaa olennaisen

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet, joita yrityksesi liiketoiminta tarvitsee toimiakseen tehokkaasti.

Järjestelmä on suunnattu eri alojen yrityksille, jotka haluavat automatisoida liiketoimintaprosessejaan ja säästää näin aikaa ja kustannuksia. Kattava toiminnallisuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen hallinnan kaikkien liiketoimintaprosessien osalta.

Liitettävä

Järjestelmä on joustavasti liitettävissä yrityksesi olemassa oleviin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan, maksuvalvontaan ja logistiikkaohjelmistoihin.

Liitettävyysominaisuuden ansiosta yrityksesi välttyy kaikkien järjestelmien uusimiselta, mikä puolestaan tuo säästöä.

Ei isoja investointeja

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto tapahtuu helposti ja nopeasti ilman kalliita ohjelmisto- tai laiteinvestointeja.

Tämä on mahdollista siksi, että Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää käytetään SaaS-palveluna (Software as a Service) luotettavasta kotimaisesta pilvipalvelusta.

Liikkuvan työn toiminnanohjaus-
järjestelmä

Allteq auttaa teknisen palveluliiketoiminnan yrityksiä saavuttamaan enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Tulokset saavutetaan erityisesti valituille toimialoille kehitetyn toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

LIIKKUVAN TYÖN OHJAUS

Toiminnanohjausjärjestelmä kulkee kätevästi mukana ja mahdollistaa reaaliaikaisen liikkuvan työn ohjauksen sekä tehtävien kirjaamisen työmaalta helposti ja nopeasti. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan johtamisen laadukkaaseen ja kattavaan tietoon perustuen.

TYÖN RESURSOINTI

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on edelläkävijä paikkatiedon hyödyntämisessä. Paikkatiedon avulla työn resursointia voidaan optimoida keskittämällä liikkuvien työntekijöiden kohteet lähelle toisiaan vähentäen turhia ajoja ja vapauttaen aikaa muuhun työhön.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelustamme saat tukea Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön liittyvissä pulmatilanteissa. Henkilökohtainen ja kotimainen asiakaspalvelumme varmistaa palvelutapahtuman onnistumisen alusta loppuun.

Asiakaslähtöinen palvelu on meille tärkeää ja olemme helposti tavoitettavissa – tutuksi tulleen asiantuntijan kanssa on mutkatonta asioida.

Allteqin keskeisiä ominaisuuksia, joilla ongelmat ratkaistaan:

Tilaustenhallinta

Resursoi, suorita ja hyväksy tilauksia helposti

Tilauksen tehtävät jaetaan työntekijöille, kuitataan tehdyksi ja hyväksytään lasku lähetettäväksi asiakkaalle.

LUE LISÄÄ

Sopimusten hallinta ja kateseuranta

Helppo sopimusten hallinta ja laskutus

Sopimusten hallinta ja laskutus on helppoa eikä toistuviin tehtäviin kulu turhaa aikaa. Lisäksi sinun on mahdollista seurata sopimuskohtaista katetta.

LUE LISÄÄ

Kohderekisteri ja määräaikaistehtävät

Vapauta työaikaa työnohjauksesta ja laskutuksesta

Allteqin kohderekisteriin voidaan kirjata kaikki huoltoon tai ylläpitoon liittyvät kohteet ja niiden tiedot. Mikäli kohde tarvitsee huoltoa säännöllisin väliajoin, voidaan kohderekisteriin kirjatuille kohteille asettaa määräaikaistehtäviä.

LUE LISÄÄ

Varastonhallinta

Paranna varastonhallinnan prosesseja

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla saldonhallinta, varastotäydennykset ja inventaariot sujuvat organisoidusti ja reaaliaikaisesti – myös usean varastopaikan osalta.

Järjestelmän tuotepankki- ja hinnastotoimintojen avulla virheiden määrä vähenee ja tarjousten sekä tilausten tekeminen helpottuu.

Laiterekisteri

Laitteiden koko elinkaaren tiedot helposti saatavilla

Laiterekisteri kokoaa yhteen asiakkailla olevien laitteiden tyyppi-, yksilöinti- ja kokoonpanotiedot sekä mahdollistaa linkityksen laitteiden huoltotapahtumiin laitteiden koko elinkaaren ajalta. Tämä helpottaa laitteiden huoltokäyntien ennakoivaa suunnittelua ja mahdollistaa laitehuoltojen tehokkaan suorittamisen. Laiterekisteritietoa voidaan hyödyntää myös ylläpitosopimusten markkinoinnissa.

Tilannekeskus

Tehosta, seuraa ja optimoi liikkuvaa työtä

Tilannekeskus käsittää tehtävät, aikataulut, reitit, tekijät ja niiden hallinnoinnin.

LUE LISÄÄ

Viestintä

Viesti helposti asiakkaille ja sisäisesti

Allteq Chat kerää työtehtäviin liittyvät keskustelut, kuvat ja videot helposti yhteen paikkaan, oikeiden ihmisten saataville.

Asiakasviestintä tehostuu tekstiviestein välitettävien tilannetiedotusten avulla.

Laskutus ja raportointi

Yksinkertainen laskutus ja tietoa yrityksen tilasta

Sähköinen laskutus ja toistuvan sopimuslaskutuksen toiminnallisuus vähentävät manuaalisia työvaiheita ja tuovat kustannussäästöä.

Luotettavat raportit ja raportointi tukevat johtamista ja päätöksentekoa antaen ajantasaista tietoa yrityksen toiminnasta ja toiminnan eri osa-alueista esim. myynnin, henkilöstön ja varaston toiminnasta.

LUE LISÄÄ

Työn seuranta

Helppo, nopea ja vaivaton tuntikirjaus

Työajan ja kilometrien seuranta sekä muut kirjaukset on tehty Allteq-toiminnanohjausjärjestelmässä mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Työajanseuranta onnistuu paikasta ja tilanteesta riippumatta aina yhtä helposti.

Asiakashallinta

Kaikki asiakkaan tiedot samassa paikassa

Asiakashallinta keskittää kaiken asiakkaaseen liittyvän tiedon yhteen paikkaan ja on näin koko organisaation hyödynnettävissä kaikessa toiminnassa. Asiakashallinnan avulla sähköpostit ja tarjoukset voidaan toteuttaa helposti ja yhtenäisesti.

Allteqin peruskäyttöönotto alk. 1200€

Sovellusvuokra alk. 250€/kk

Peruskäyttöönotto sisältää tietokannan avauksen, joka mahdollistaa sovelluksen käyttöönoton.

Asiakkaamme kertovat

”Allteqin avulla pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja olemme jatkuvasti kartalla siitä mitä tapahtuu.”
“Töiden jakaminen ja tilaseuranta on vaivatonta. Kiinteistönhoitaja pystyy hoitamaan kaikki työn suorittamiseen liittyvät asiat suoraan mobiilisovelluksen kautta.”
“Kiinteistöalalle suuntautunut Allteq on riittävän suuri ja silti ketterä mukautuakseen asiakkaiden tarpeisiin.”

Varaa demo

Maksuton esittely on helppo tapa tutustua

Autamme sinua valitsemaan yrityksesi nykytilanteeseen sopivan parhaan mahdollisen ratkaisun huomioiden myös tulevaisuuden tarpeet.

Varaa demo ja tutustu järjestelmään asiantuntijamme Sami Vellosen kanssa.