fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Vapauta työaikaa työnohjauksesta ja laskutuksesta kohderekisterin ja määräaikaistehtävien avulla

Allteqin kohderekisteriin voidaan kirjata kaikki huoltoon tai ylläpitoon liittyvät kohteet ja niiden tiedot. Huollettava kohde voi olla esim. kiinteistö, lämmönjakohuone, huoneisto tai vaikkapa yksittäinen kone tai laite.
Kun kohderekisteriä hyödynnetään yhdessä Allteqin määräaikaistehtävien hallinnan ja sopimuslaskutuksen kanssa, vapautuu valtava määrä työaikaa sekä työnohjauksesta, että laskutuksesta.

Määräaikaistehtävät ja laskutus automaattiseksi

Mikäli kohde tarvitsee huoltoa säännöllisin väliajoin, voidaan kohderekisteriin kirjatuille kohteille asettaa määräaikaistehtäviä, jolloin niiden jakaminen työntekijöille on erittäin yksinkertaista.
Määräaikaishuoltoa vaativien kohteiden huoltosopimukset kirjataan järjestelmään, jolloin myös niiden laskutus voidaan automatisoida. Lue lisää sopimuslaskutuksesta.

Miten rekisteri toimii käytännössä?

Kohderekisterin suurin hyöty on säännöllisten huolto- ja ylläpitotehtävien työnohjauksen automatisoiminen.

Kohderekisteri helpottaa työtä myös silloin kun huollon tarve syntyy yllättäen. Kun huollon tarve syntyy, luodaan Allteqiin huoltotilaus. Tilaus annetaan huoltohenkilölle tehtäväksi. Huoltohenkilö voi etukäteen selvittää kohderekisteristä esimerkiksi huollettavan kohteen merkin ja mallin sekä edellisen huoltokerran ja varustautua käyntiin oikeilla varaosilla ja työkaluilla. Näin vältytään turhilta ajoilta ja säästetään aikaa.

Lisäksi kaikki tehdyt toimenpiteet dokumentoidaan järjestelmään tekstinä, kuvina tai videoina ja niitä voidaan tarvittaessa hyödyntää myöhemmin.

Kun työ on suoritettu, suorittaja kuittaa työn tehdyksi sekä kirjaa tehdyt toimenpiteet ja mahdolliset käytetyt varaosat kohdekohtaisesti. Näin jokainen käynti on helposti löydettävissä sähköisestä huoltokirjasta koska tahansa ja asiakkaan laskulle siirtyvät oikeat tiedot automaattisesti.

IoT tulee, Allteq on valmis

Kokoajan yleistyvät älylaitteet osaavat ilmoittaa huollon tarpeesta itsenäisesti. Allteqin avoin API mahdollistaa tietojen vastaanottamisen näiltä laitteilta. Näin myös huoltotilauksen luominen voidaan automatisoida.

Miten sinun yrityksesi voi hyödyntää kohderekisteriä?

Palveluliiketoimintaa säännöllisesti tekevät yritykset, kuten siivous-, kiinteistöhuolto-, kodinkonehuolto-, laitehuolto-, turvallisuus-, rakennus-, saneeraus- ja lämpöpumppualan yritykset ja monet muut voivat hyödyntää kohderekisteri-ominaisuutta toiminnassaan.

Mikäli et löytänyt listalta omaa toimialaasi, ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme miten Allteq ja kohderekisteri soveltuvat sinulle!

Allteq soveltuu erityisesti kaikkien huoltotöitä tekevien yritysten järjestelmäksi

Asiakkainamme on yrityksiä monelta eri toimialalta, mutta järjestelmämme toimii erityisen hyvin huollon toiminnan ohjauksessa tilauksesta laskutukseen. Huollon kohteella ei ole väliä.

Allteqin avulla tehtävien hallinta ja resursointi, työajanseuranta, kilometrit, toimenpiteiden, varaosien ja tarvikkeiden kirjaus sekä laskutus ovat yksinkertaisia tehtäviä, joita on tehostettu automatisoimalla rutiineja.

Pyydä Sami esittelemään kohderekisteriä ja muita Allteqin ominaisuuksia etänä tai paikan päälle!

Maksuton esittely ilman jatkositoumuksia tapahtuu asiantuntijamme kanssa sovittuna ajankohtana.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.