fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Satoja asiakkaita,
tuhansia käyttäjiä

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön työkalun, joka toimii liiketoiminnan tukena yksittäisestä kontaktista kokonaisvaltaiseen asiakkuudenhallintaan – tuotteemme on käytössä päivittäin erilaisissa työelämän ympäristöissä.

Täältä löydät tarinat asiakkaidemme ratkaisuista.

Urhopesu Oy suosittelee Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää
Urhopesu Oy suosittelee Allteqia

Urhopesu ohjaa toimintaansa Allteqin avulla ja he voivat suositella Allteqia kaikille kasvua ja tehokkuutta tavoitteleville puhtaanapitoalan yrityksille.

Lue lisää
Joensuun Lukituspiste
Joensuun Lukituspiste

Joensuun Lukituspiste Oy on vuonna 2003 perustettu turvallisuusalan yritys, joka palvelee asiakkaitaan lukitus- ja turvallisuus asioissa yli 20 vuoden kokemuksella. Yritys suosittelee Allteqia kaikille lukko- ja turvallisuusalan yrityksille.

Lue lisää
Turun Lukkopiste Oy

Turun Lukkopiste Oy on nimensä mukaisesti Turussa toimiva lukitus- ja turvallisuusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin tarjoava palveluyritys. Monipuolinen osaaminen kattaa lukitusjärjestelmät aina mekaanisista ja sähköisistä lukostoista vaativiin ovi- ja porttiautomatiikkaratkaisuihin.

Lue lisää
Allteq Solutions – WG-Service
WG-Service

WG-Service on kotikäyntejä tarjoava ammattitaitoinen kodinkonehuolto. Vuonna 2011 perustettu yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja on usean valmistajan valtuuttama takuuhuolto. Yritys käyttää Allteqia kokonaisvaltaisesti työnohjaukseen ja aikataulutukseen sekä varastonhallintaan.

Lue lisää
Lukkotalo
Lukkotalo

Lukkotalo on vahva porilainen lukko- ja turvallisuusalan osaaja, joka palvelee vankalla ammattitaidolla. Heidän palveluihinsa kuuluvat ovien ja ikkunoiden turvallisuuteen ja lukitukseen liittyvät tuotteet, sekä hälytys- ja valvontajärjestelmät kaiken kokoisiin kohteisiin.

Lue lisää
Helsingin Avain-Palvelu Oy

Helsingin Avain-Palvelu Oy on toiminut lukitusalalla jo vuodesta 1947 asti. Yrityksen toimenkuva kattaa lähes kaiken avaimista, lukon korjauksista, asennuksista ja heloituksista sähköiseen lukitukseen, ovipuhelinjärjestelmiin, hälyttimiin sekä kulunvalvontaan.

Lue lisää
Laatulukko Oy

Laatulukko Oy on lukko- ja turvallisuusalan erikoisliike Hyvinkäällä ja Klaukkalassa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät sekä sarjoitukset, korjaukset ja aukaisut.

Lue lisää
Hissitohtorit Oy

Hissitohtorit arvioivat hissikohteita, pyytävät huolto- ja korjaustarjouksia sekä valitsevat kulloinkin parhaan työhön liittyvän hissialan toimittajan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää
Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky

Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky tarjoavat pesula- ja kodinkone­huoltoa sekä ammattikeittiö­n huoltopalveluita Oulun talousalueella. Allteq toimii kokonaisvaltaisesti molempien yritysten liiketoiminnan tukena. Allteqia käytetään muunmuassa työnohjaukseen, katelaskentaan, varastonhallintaan ja laskutukseen.

Lue lisää
LinePack Oy

Ylöjärveläinen pakkausautomaatioyritys LinePack Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää huoltokäyntien koordinointiin ja dokumentointiin, asiakas- ja tuoterekisterien ylläpitoon sekä varastojen hallintaan. Lisäksi LinePackin myynti dokumentoi asiakaskäyntinsä Allteqin toiminnanohjausjärjestelmään. LinePack Oy operoi koko Suomen alueen lisäksi osittain myös muissa Pohjoismaissa sekä Virossa.

Lue lisää
Braleva Kiinteistöhuolto Oy

Espoolainen kiinteistönhoitoyritys Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää päivittäiseen työnohjaukseen. Järjestelmän kautta hoidetaan työtilausten koko elinkaari alusta loppuun, työn kirjaamisesta työn suoritukseen ja lopuksi laskutukseen. Tällä hetkellä yli 300 taloyhtiötä käyttää Bralevan palveluita.

Lue lisää
Teho-Posako Oy

Liikkumista edellyttävällä toimialalla toimiva kuopiolainen kodinkone- ja huoltoliike Teho-Posako Oy käyttää Allteqin toiminnanohjausjärjestelmää jokapäiväisten toimintojen hallinnointiin työtilauksesta ja myynnistä aina laskutukseen saakka. Tietopankkiin tallennetaan sopimukset, henkilöstön työsopimukset, verotus- ja tilinpäätöstiedot yms.

Lue lisää
Energiatalo Järvi Oy

Kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja sekä ilmanvaihtoalan töitä Salon seudulla tarjoava Energiatalo Järvi Oy:n monipuolisesta tarjonnasta johtuen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen tilanteeseen. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmästä onkin muodostunut Energiatalo Järvelle toiminnalle tärkeä sähköinen selkäranka – järjestelmää käytetään aina työnresursoinnista ja varastonhallinnasta laskutukseen ja muuhun taloushallintoon.

Lue lisää
Extreme Sports Finland Oy

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto Extreme Sports Finland Oy:n päivittäisessä työssä on tehnyt liiketoiminnasta yleisesti ottaen sujuvampaa. Innovatiivisten ja korkealaatuisten urheilu- ja ulkoilutuotteiden maahantuoja Extreme Sports Finland Oy käyttää toiminnanohjausjärjestelmää tilausten tekemiseen, varaston hallintaan ja laskutukseen.

Lue lisää