fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

LinePack Oy

Ylöjärveläinen pakkausautomaatioyritys LinePack Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää huoltokäyntien koordinointiin ja dokumentointiin, asiakas- ja tuoterekisterien ylläpitoon sekä varastojen hallintaan. Lisäksi LinePackin myynti dokumentoi asiakaskäyntinsä Allteqin toiminnanohjausjärjestelmään. LinePack Oy operoi koko Suomen alueen lisäksi osittain myös muissa Pohjoismaissa sekä Virossa.

”Allteqin vahvuuksia ovat helppo ja yksinkertainen käyttöliittymä – mobiilisovellus on helppokäyttöinen. Töiden ohjaus helpottuu sekä toiminnan tarkkuus paranee.”

Helppo dokumentointi ja nopea käytettävyys Allteqin toiminnanohjausjärjestelmän avulla tekee yritystoiminnasta läpinäkyvämpää, luotettavampaa ja tehokkaampaa – kaiken yritystoimintaan liittyvien asioiden löytyessä yhdestä järjestelmästä.

Allteqin toiminnanohjausjärjestelmä on juuri sopivan laaja ja monipuolinen järjestelmä PK-yritysten toimintaan ja sen käyttöönotto on helppoa. LinePack on tyytyväinen Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään ja Allteqilta saamaansa palveluun. ”Tiedämme, ettemme ole koskaan järjestelmämme kanssa yksin, sillä Amilta saa aina apua”, Sami Mäenpää kertoo.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.