fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Tiedon siirtäminen järjestelmien välillä

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä kytkeytyy tarvittaessa vaivattomasti osaksi yrityksen olemassa olevaa tietojärjestelmäkokonaisuutta ja kumppaneiden järjestelmiä.

Tämä on mahdollista järjestelmän API-rajapintojen avulla.

Sertifikaatit

Olemme Tilaajavastuu Luotettava Kumppani ja Yrittäjät jäsenyritys!

Abloy

Abloy-tuotehinnasto on saatavilla osaksi Allteqia.

Abloy-tuotehinnasto on saatavilla osaksi Allteqia.

Visma Real Estate

Allteq hyödyntää laajasti Visma Real Estate API:a reaaliaikaiseen tiedonsiirtoon.

Verkkokaupat

Suosittu kotimainen verkkokauppaohjelmisto MyCashflow on liitettävissä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään. Tämä onnistuu helposti valmiiden rajapintojen kautta.

Solteq Connectorin avulla Allteq voidaan liittää yleisimpiin verkkokauppoihin: mm. Shopify, WooCommerce ja Magento.

LVI-tukut

LVI-tukkujen, kuten Ahlsell, LVI-Dahl, Onninen, Rexel ja SLO, hinnasto- ja tuotetiedot päivittyvät automaattisesti Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään valmiiden rajapintojen kautta.

Talous

Allteq-toiminnaohjausjärjestelmä integroituu yleisesti markkinoilla oleviin taloushallinta- ja rahoitusjärjestelmiin, kuten Administer, Procountor, Visma Fivaldi, Visma L7, Talenom, Robo Capital, Validius, Maventa, Netvisor ja Fennoa,  KTI Laskutus sekä Finvoicer. Tämä mahdollistaa molempien järjestelmien täydellisen hyödyntämisen ja tietojen reaaliaikaisen näkyvyyden molemmissa järjestelmissä.

Kodinkonehuolto

Takuulaskutuksen tiedonsiirto onnistuu kodinkonehuollon kumppaneiden kuten Electroluxin, Gorenjen ja Whirlpoolin järjestelmien rajapintoihin.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme, joiden kanssa teemme töitä päivittäin: Thinger Solutions Oy, Hepoteq Oy, Tietokeskus Oy, IOT-Park, Bakery Creative ja Procountor.