fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

WG-Service

WG-Service on kotikäyntejä tarjoava ammattitaitoinen kodinkonehuolto. Vuonna 2011 perustettu yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja on usean valmistajan valtuuttama takuuhuolto.

WG-Servicellä oli aiemmin käytössään järjestelmä, mutta sen kompastuskivi oli heikkolaatuinen varastonhallinta. Allteq oli nimenä tuttu yrityksen toimitusjohtajalle, Hannu Rautavuorelle. Esittelyssä järjestelmä vaikutti hänen mielestään selkeältä ja toimivalta, joten päätös vaihtaa järjestelmää oli helppo.

Käyttöönotto sujui Rautavuoren mukaan selkeän opastuksen ja aktiivisen asiakaspalvelun avulla kivuttomasti.

Allteq Solutions – WG-Service
“Vuoden käytön jälkeen voin todeta, että kannatti vaihtaa! Allteq onnistui ylittämään lupaukset ja odotukset.”

Yritys käyttää Allteqia kokonaisvaltaisesti työnohjaukseen ja aikataulutukseen sekä varastonhallintaan. Erityisesti Rautavuori on mielissään tilannekeskuksen karttanäkymästä, josta hän löytää päivystystehtäviin lähimmän sopivan henkilön nopeasti ja helposti sekä keskustelupalstasta, jonka avulla jokaiseen työhön liittyvä keskustelu on helposti saatavilla järjestelmästä kyseisen työn yhteydestä.

Kentällä työskentelevät asentajat käyttävät sujuvasti Allteqin mobiilisovellusta ja Rautavuori kertoo, että järjestelmä säästää merkittävästi kaikkien WG-Servicen työntekijöiden aikaa.

“Allteq on tehostanut työtämme lähes kaikilla osa-alueilla! Työn määrä on vähentynyt ja koko homma tilauksesta laskutukseen on nopeutunut. Lisäksi teemme vähemmän virheitä ja säästämme aikaa myös siitä”, Hannu Rautavuori WG-Serviceltä summaa.

Allteq saa WG-Serviceltä kehuja asiakaspalvelun korkeasta laadusta sekä nopeudesta. Järjestelmän kehityskohteita yrityksen johdolla ei tällä hetkellä ole mielessä, sillä pienet muutokset, joita he ovat ehdottaneet, on jo toteutettu.

Varaa demo-esittely!

Allteqin avulla saat enemmän tuloksia, vähemmällä vaivalla.

SAMI VELLONEN

Puh. +358 400 675 059
myynti@allteq.fi

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.