fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Energiatalo Järvi Oy

Kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja sekä ilmanvaihtoalan töitä Salon seudulla tarjoava Energiatalo Järvi Oy:n monipuolisesta tarjonnasta johtuen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen tilanteeseen.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmästä onkin muodostunut Energiatalo Järvelle toiminnalle tärkeä sähköinen selkäranka – järjestelmää käytetään aina työnresursoinnista ja varastonhallinnasta laskutukseen ja muuhun taloushallintoon.

”Myös taloushallinto on helpottunut paljon Allteqin toiminnanohjausjärjestelmän pilvipalveluiden myötä, kun tunti- ja tuotekirjaukset voi hoitaa reaaliaikaisesti kännykän avulla suoraan reissulta.”

Suuri osa Energiatalo Järven työstä tehdään muualla kuin yrityksen varsinaisissa toimitiloissa – Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän mobiilikäytettävyys onkin avainasemassa.

Esimerkiksi ajanvarausten tekeminen onnistuu vaikkapa maalämpöporakaivon työmaalta tai huoltomiehen pystyy lähettämään apua tarvitsevaan asiakaskohteeseen suoraan tien päältä. Allteq-järjestelmän laiterekisterin ansiosta huoltomies saa tarvittavat tiedot asiakkaan huollettavasta laitteesta mobiilisti.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.