fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky

Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky tarjoavat pesula- ja kodinkone­huoltoa sekä ammattikeittiö­n huoltopalveluita Oulun talousalueella.

Allteq toimii kokonaisvaltaisesti molempien yritysten liiketoiminnan tukena. Allteqia käytetään muunmuassa työnohjaukseen, katelaskentaan, varastonhallintaan ja laskutukseen.

Lawico Oy:n toimitusjohtaja, Henri Saxholm, kiinnostui alunperin Allteqista saatuaan maahantuojalta vinkin toiminnanohjausjärjestelmästä, joka on mahdollista yhdistää heidän takuulaskutukseensa.

”Pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja olemme jatkuvasti kartalla siitä mitä tapahtuu.”

Saxholmin mukaan Allteqin järjestelmän suurin hyöty heille on työnohjauksen tehokkuus. Muina hyötyinä hän mainitsee mm. laskutuksen nopeuden ja varastonhallinnan edut.

”Reaaliaikainen tieto mahdollistaa esimerkiksi sen, että pystymme ennakoimaan varaston kiertoa ja tilaustarvetta. Lisäksi laskut lähtevät heti kun työ on suoritettu.”

Allteq mahdollistaa nopean laskutuksen. Tieto työn valmistumisesta kulkee työnjohdolle reaaliajassa. Työntekijä kirjaa järjestelmään kaikki käyttämänsä materiaalit ja tarvikkeet. Lisäksi järjestelmän avulla voidaan seurata työhön käytettyä aikaa ja ajettuja kilometrejä. Kaikki tiedot siirtyvät laskulle, jolloin varmistetaan ettei mitään jää laskuttamatta.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.