fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Helsingin Avain-Palvelu Oy

Helsingin Avain-Palvelu Oy on toiminut lukitusalalla jo vuodesta 1947 asti. Yrityksen toimenkuva kattaa lähes kaiken avaimista, lukon korjauksista, asennuksista ja heloituksista sähköiseen lukitukseen, ovipuhelinjärjestelmiin, hälyttimiin sekä kulunvalvontaan. Helsingin Avain-Palvelu Oy on Abloy®, YALE ja iLOQ valtuutettu lukkoliike sekä Turvaurakoitsijat ry:n jäsenliike. Heille on myönnetty ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 45001 standardien mukaiset sertfikaatit.

Yritys käyttää Allteqia tarjousten tekoon, töiden resursointiin ja hallintaan, laskutukseen ja asiakashallintaan. Allteq pyörii myös liikkeen kassalla.

“Allteqin ansiosta asiat sujuvat nopeammin ja töiden hallinta on selkeytynyt. Lisäksi laskutus on helpompaa ja paperityöt ovat vähentyneet lähes olemattomiin.”

Helsingin Avain-Palvelun toimitusjohtaja Joni Kaitosalmi valitsi Allteqin, koska järjestelmä sisälsi juuri ne asiat mitä yritys kaipasi ja hinta oli sopiva. Hän uskoi myös kumppanuuden toimivan paremmin Allteqin kuin valtavan suurien organisaatioiden kanssa, sillä hän koki Allteqin sopivan kokoiseksi ja arvoiltaan samankaltaiseksi yritykseksi. “Vuoden käytön jälkeen voi todeta että tunne oli oikea.”, Kaitosalmi kertoo.

Allteqin vahvuuksiksi hän mainitsee joustavuuden ja asiakkaan kuuntelemisen. Erityisen tyytyväisiä he ovat saamaansa palveluun. “Olemme tyytyväisiä! Järjestelmä on juuri sellainen mikä meille myytiin ja vähän vielä enemmänkin”, Kaitosalmi summaa.

Varaa demo-esittely!

Allteqin avulla saat enemmän tuloksia, vähemmällä vaivalla.

SAMI VELLONEN

Puh. +358 400 675 059
myynti@allteq.fi

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.