fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Hissitohtorit Oy

Hissitohtorit arvioivat hissikohteita, pyytävät huolto- ja korjaustarjouksia sekä valitsevat kulloinkin parhaan työhön liittyvän hissialan toimittajan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisäksi he valvovat hissilaitteille tehtäviä huolto- ja korjaustoimenpiteitä sekä hissien jälkiasennuksia ja modernisointeja.

Tällä hetkellä Hissitohtorit käyttävät Allteqia sopimuslaskutukseen, työtilausten hallintaan ja laskutukseen sekä raportointiin. Muita ominaisuuksia on tarkoitus ottaa käyttöön myöhemmin.

Allteq valittiin Hissitohtoreiden järjestelmäksi suositusten kautta. Järjestelmä saatiin Hissitohtorit Oy:n Jari Villasen mukaan käyttöön helposti.

Hissitohtoreilla Allteqin pääkäyttäjänä toimii Lea Tammelin, jonka mukaan järjestelmä on saatu hyvin taipumaan heidän toimialalleen. Hän pitää Allteqia erittäin tärkeänä työkaluna, sillä laajan asiakaskunnan hallinta ei olisi mahdollista ilman sopivaa järjestelmää.

“Allteq on meille ehdoton työkalu, emme pärjäisi ilman!”

Tammelin kiittelee myös Allteqin henkilökohtaista asiakaspalvelua, joka auttaa aina.

“Allteqilla on täydellinen tuki! He ovat nopeasti tavoitettavissa ja olen saanut Amilta loistavaa palvelua!”

Tällä hetkellä Tammelin ei osannut nimetä kehitystarpeita järjestelmään, sillä pienet esiin tulleet viilaukset on toteutettu Allteqin toimesta ripeästi.
Allteq on moderni ja sopeutuva järjestelmä, joka on luotu erityisesti palveluliiketoiminnan ja liikkuvan työn ohjaukseen. Allteq kehittyy jatkuvasti ja tukee yritysten liiketoimintaa vaikka toimintaympäristöt muuttuvat.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.