fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Teho-Posako Oy

Liikkumista edellyttävällä toimialalla toimiva kuopiolainen kodinkone- ja huoltoliike Teho-Posako Oy käyttää Allteqin toiminnanohjausjärjestelmää jokapäiväisten toimintojen hallinnointiin työtilauksesta ja myynnistä aina laskutukseen saakka. Tietopankkiin tallennetaan sopimukset, henkilöstön työsopimukset, verotus- ja tilinpäätöstiedot yms.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla työnresursointia on saatu tehostettua ja ajantasaistettua merkittävästi, kun esimerkiksi aikataulujen muutokset päivittyvät reaaliaikaisesti sekä työnjohdolle että asentajille.

Tämä puolestaan on vähentänyt oleellisesti keskinäistä soittorumbaa ja vapauttanut resursseja tuottavaan työhön. Ajantasainen tieto huoltojen tilasta ja edistymisestä on helposti löydettävissä parantaen osaltaan myös asiakaspalvelua.

”Ennen Allteqin käyttöönottoa asentajat luovuttivat päivän päätteeksi kaikki työt kerralla. Nyt työnjohto voi rytmittää kirjausten tarkistukset ja hyväksynnät pitkin päivää, eikä ruuhkahuippuja ja paksuja paperipinoja ole enää luomassa kiireen tuntua ja stressiä – Teho-posakolaiset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.”

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.