fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Sopimuslaskutuksen automatisointi vähentää työtä ja kertoo kannattavuudesta

Sopimuslaskutus tarkoittaa laskutusta, jossa yritys laskuttaa säännöllisin väliajoin ja toistuvasti asiakasta.

Ilman sopivaa järjestelmää laskutus on muistinvaraista ja sopimusten kannattavuus jää epäselväksi. Lisäksi sopimuslaskutuksen hallinnointi on aikaa vievää ja tehotonta.

Allteqin sopimuslaskutus huolehtii puolestasi

Allteqin sopimuslaskutus-ominaisuuden avulla sopimuksia ei tarvitse tarkistaa manuaalisesti, vaan järjestelmä huolehtii laskujen oikeellisuudesta ja tietää milloin ne tulee lähettää.

Sopimuksen tietoihin tallennetaan laskutettava tuote tai palvelu, laskutusväli, alku- sekä mahdollinen loppupäivämäärä. Sopimus voi siis olla voimassa toistaiseksi tai sillä voi olla päättymispäivä.

Sopimukselle voi myös antaa etukäteen vuosittaisia hinnanmuutoksia, jotka tulevat voimaan automaattisesti laskutuksessa. Laskutusvaiheessa asiakkaan laskulle voidaan lisätä myös muita laskutettavia tuotteita tai palveluita.

Tiedätkö mitkä sopimukset ovat kannattavia ja mitkä eivät?

Sopimukseen kiinnitettyyn työtilaukseen voi työntekijä kirjata kustannuksia, kuten työaikaa, varaosia ja kilometrejä, jolloin järjestelmästä on saatavissa sopimuskohtaiset katteet.

Sopimuskohtaisesta katteesta nähdään siis sopimuksen kannattavuus sen koko elinkaarelta tai valitulta ajanjaksolta. Mikäli sopimus ei ole kannattava, voidaan järjestelmään kirjatusta datasta selvittää miksi näin ei ole.

Kutsu myyjämme paikalle tai varaa maksuton etädemo!

Mikäli et vielä hyödynnä yrityksellesi sopivaa järjestelmää tai käytät Allteqia, mutta et hyödynnä kaikkia yrityksellesi sopivia ominaisuuksia, on aika toimia nyt!

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.