fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Automaattinen ajopäiväkirja

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa ajoneuvojen seurannan ja kilometrien keräämisen automaattisesti, tarkasti ja tietoturvallisesti. Lisäksi järjestelmään kerätyt tiedot siirtyvät laskulle automaattisesti oikein.

Keikkojen kilometrit helposti laskulle

Sen sijaan, että työntekijät käyttävät aikaa ajopäiväkirjojen täyttämiseen, he voivat keskittyä olennaisiin työtehtäviin. Asentajien ja muiden liikkuvaa työtä tekevien henkilöiden kilometrit kerätään Allteqin avulla helposti ja ne siirtyvät laskulle automaattisesti oikein. Lisäksi työtehtäviin liittyvistä ajoista saadaan liite verottajan vaatimaan ajopäiväkirjaan.

Helppoa ja luotettavaa seurantaa

Seuranta toteutetaan autoon asennettavan GPS-paikantimen avulla. Erittäin varmatoiminen Allteq GPS-paikannin voidaan helposti asentaa mihin tahansa autoon. Kuljettajan ei tarvitse muistaa kytkeä seurantaa päälle tai ladata laitetta, sillä kiinteästi asennettu laite saa virtansa auton akusta ja on aina käytössä. Laitteella on kahden vuoden takuu ja se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Allteq GPS

Laite lähettää tiedot Allteq-sovellukseen, josta työnjohto näkee ajoneuvojen reaaliaikaisen sijainnin ja voi esimerkiksi lähettää lähimmän vapaana olevan ajoneuvon työkohteeseen.

Ota yhteyttä!

Kysy myynnistämme lisätietoja automaattisesta ajopäiväkirjasta ja järjestelmän muista ominaisuuksista.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.