fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

TIEDOTE 26.2.2019
Julkaisuvapaa heti

Vapaasti liikkuva data on kiinteistöalan suurin muutos sitten harjakoneen

Allteq Solutions Oy edelläkävijänä

Tieto kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä liikkuu toimijoiden välillä luotettavasti avoimella Platform of Trust -digialustalla. Olipa kyse asunto-osakeyhtiön asukkaan vuotavasta hanasta tai kokonaisen uuden asuinalueen suunnittelun käynnistämisestä, tieto välittyy avoimuuteen perustuvalla Platform of Trust -alustalla, jonka hyödyntämisessä Allteq Solutions on mukana edelläkävijänä. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä tukee ensimmäisten joukossa Platform of Trust -alustan avoimia rajapintoja ja mahdollistaa alustan täysimääräisen hyödyntämisen.

Platform of Trust on markkinapaikka ja ekosysteemi, jossa eri toimijat voivat kehittää palveluitaan yhteiseen alustaan ja rajapintoihin perustuen. Saavutettava hyöty on toiminnan tehostuminen ja parantuva asiakastyytyväisyys sekä kokonaan uudet palvelumahdollisuudet ja liiketoimintamallit.

Avoimet, yhteiset rajapinnat mahdollistavat eri toimijoiden välisen saumattoman yhteistoiminnan. Tieto tilaajien, tekijöiden, maksajien ja valvojien välillä liikkuu tehokkaasti ja turvallisesti Suomessa ja rajojen yli. Kehittyvä digitaalinen alusta mahdollistaa myös tekoälyn tehokkaamman hyödyntämisen rakennetussa ympäristössä. Platform of Trust -alusta julkaistaan laajemmin markkinoille vuoden 2019 aikana.

Unelmamme on vapaa data

Platform of Trust on Suomen hallituksen kärkihanke. Digitalisaation kautta hanke luo Suomen kiinteistö- ja rakennusalalle (KiRa) mahdollisuuden nostaa tuottavuutta ja muodostaa kansainvälisesti merkittävä innovaatiokeskittymä. Alustaa ovat hyödyntämässä KiRa-alan johtavat toimijat tavoitteenaan kehittää alustaa ja luoda uusia innovaatioita.

”Allteqilla on vahva motivaatio toimia edelläkävijänä ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Rajapintojen avulla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa kytkeytymisen ja tiedonvaihdon kumppaneiden kesken. Data liikkuu arvoverkon läpi vapaasti eri toimijoiden välillä. Loppukäyttäjälle tämä tarkoittaa säästöjä, tehokkuutta ja skaalautumiskykyä.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jarkko Nurmi
Allteq Solutions Oy
+358 408 270 270
jarkko.nurmi@allteq.fi

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.