fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Kannattavuuden parantaminen:

Laskutuksen automatisointi

Parhaat mahdollisuudet kannattavuuden parantamiseksi vaihtelevat toimialoittain.

Useimmille yrityksille helpoin tapa lisätä kannattavuutta on vähentää kustannuksia. Jos voittomarginaali on pieni, kustannusten alentaminen lisää merkittävästi jokaisen toteutuneen kaupan voittoa.

Joillekin paras tapa parantaa kannattavuutta on kasvattaa liikevaihtoa. Jos voittomarginaali on korkea, jokainen toteutunut kauppa lisää kannattavuutta. Kun liikevaihto saavuttaa kannattavuusrajan, voitot kasvavat nopeasti.

Jokainen yritys voi lisätä kannattavuutta luomalla sopivat puitteet. Hyvin toimiva laskutus on osa yrityksen tarvitsemia puitteita.

Allteqin avulla muodostat laskut helposti tuntikirjauksista tai sopimuksista

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutettu laskutusosiomme mahdollistaa organisaatiosi laskutusprosessien tehostamisen ja monipuolisen automatisoinnin.

Sopimuslaskutuksen automatisointi vähentää työtä ja sen avulla voidaan selvittää sopimuksen kannattavuus

Sopimuslaskutus tarkoittaa laskutusta, jossa yritys laskuttaa säännöllisin väliajoin ja toistuvasti asiakasta.

Ilman sopivaa järjestelmää laskutus on muistinvaraista ja sopimusten kannattavuus jää epäselväksi. Lisäksi sopimuslaskutuksen hallinnointi on aikaa vievää ja tehotonta.

Allteqin sopimuslaskutus-ominaisuuden avulla sopimuksia ei tarvitse tarkistaa manuaalisesti, vaan järjestelmä huolehtii laskujen oikeellisuudesta ja tietää milloin ne tulee lähettää.

Lisäksi järjestelmän avulla on mahdollista selvittää sopimuskohtaiset katteet. Sopimuskohtaisesta katteesta nähdään sopimuksen kannattavuus sen koko elinkaarelta tai valitulta ajanjaksolta. Mikäli sopimus ei ole kannattava, voidaan järjestelmään kirjatusta datasta selvittää miksi näin ei ole.

Lue lisää sopimuslaskutuksen automatisoinnista »

Vapauta työaikaa työnohjauksesta ja laskutuksesta

Kun sopimuslaskutusta hyödynnetään yhdessä Allteqin määräaikaistehtävien hallinnan ja kohderekisterin kanssa, vapautuu valtava määrä työaikaa sekä työnohjauksesta, että laskutuksesta.

Lue lisää määräaikaistehtävien hallinnasta ja kohderekisteristä »

Otetaanko Allteq käyttöön?

Ota Allteq käyttöön ja tee enemmän tulosta vähemmällä vaivalla.
Aloita pyytämällä esittely alta.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.