fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Netvisor ja Finago Procountor Allteqin kumppaneiksi

Netvisor on nyt Allteqin kumppani

Allteq on tehnyt kumppanuussopimuksen taloushallinto- ja palkanmaksujärjestelmä Netvisorin kanssa. Netvisor tarjoaa älykästä taloushallintoa pilvipalvelussa jo yli 20 000 yritykselle. Ominaisuudet kattavat kaiken laskutuksesta varastonhallintaan.

Allteqin ja Netvisorin yhdistäminen automatisoi ja helpottaa asiakkaidemme taloushallintoa vähentämällä manuaalista työtä ja virheiden määrää. Reaaliaikainen taloustilanne, pankkiyhteys sekä muut toiminnot takaavat, että kaikki tiedot ovat aina käytettävissäsi.

Myös palkanlaskentaa varten tietojen koostaminen on tehty mahdollisimman helpoksi vapauttaen resursseja.

Finago toimii muiden yritysten kanssa tiiviissä yhteistyössä

Finago toimii muiden yritysten kanssa tiiviissä yhteistyössä palvelutuotantoon ja ohjelmistointegraatioihin liittyen. Monipuolisten rajapintojen ansiosta Allteq on mahdollista integroida Finagon tuotteisiin standardimuotoisten rajapintojen kautta.

Finago-tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Finago tarjoaa asiakkailleen pilvipalveluna toimivat taloushallinnon ohjelmistot ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella.

Finago Procountor -ohjelmistolla hoidat helposti mistä vain myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontran, palkanlaskennan, kirjanpidon, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin. Saat samalla sopimuksella käyttöösi myös esimerkiksi verkkolaskuyhteydet, tulostus- ja skannauspalvelun perinteisille laskuille, pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.

Mikäli haluat kuulla lisää integraatiosta, kysy Samilta!

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.