fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

KTI Laskutus Allteqin kumppaniksi

KTI Laskutus Allteqiin kumppaniksi

KTI Laskurahoitus tuo laskuista rahat yrityksen tilille heti

Laskurahoitus on hyvä työkalu kassankierron nopeuttamiseen. Palvelun avulla saat laskuista aina heti rahaa tilillesi ja KTI hoitaa reskontran puolestasi. Tämä lisää merkittävästi kassanhallinnan ennustettavuutta.

Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille eikä laskujen määrällä tai koolla ei ole merkitystä. Erityisen tyytyväisiä asiakkaita löytyy toimialoilta, joilla maksuajat ovat pitkiä ja työt edellyttävät esimerkiksi tarvikehankintoja jo kauan ennen kuin asiakasta päästään laskuttamaan.

Allteq ja KTI Laskurahoitus on integroitu saumattomasti

Allteqista voidaan lähettää laskut rahoitettavaksi KTI Laskurahoitus -järjestelmään saumattoman integraation kautta. Tämä vähentää työmäärää, sillä samoja tietoja tarvitse syöttää uudelleen toiseen järjestelmään. Integraatio poistaa myös manuaaliset virheet, joita voi syntyä, kun tietoja syötetään käsin.

Järjestelmät keskustelevat myös toiseen suuntaan. Allteqiin välittyy tieto maksetuista tai maksamattomista laskuista. Uutta työtilausta luodessa voidaan siis helposti selvittää onko aiemmat työt maksettu.

Koska tieto saadaan liikkumaan ohjelmistojen välillä automaattisesti, tarkoittaa se myös sitä, että tieto on aina mahdollisimman ajantasaista ja se liikkuu nopeasti.

Kysy lisää Allteqin ja KTI Laskurahoituksen yhdistämisestä!

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.