fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Lukkosepän työt kätevästi mukana Allteqin mobiiliappissa

Allteqin mobiiliapilla lukkosepän on helppo hallita omia töitään. Järjestelmä ilmoittaa aina uudesta tai muuttuneesta tehtävästä push-ilmoituksella.

Työtehtäviä voidaan katsoa aikajärjestyksen, aiheen tai kohteen sijainnin mukaan. Järjestelmä hyödyntää vahvasti paikkatietoa ja luo reitin kohteeseen napin painalluksella.

Aloita ja lopeta

Työtehtävä aloitetaan helposti painamalla ’aloita’. Allteq-mobiiliapp tallentaa tällöin automaattisesti tehtävään kohdistuneen työajan sekä mahdolliset ajokilometrit. Työn valmistuttua painetaan ’lopeta’.

Kirjaa tehdyt toimenpiteet

Tehtävään on lisäksi helppo kirjata tehdyt toimenpiteet ja tarvittaessa lisätä myös kuvia tai videoita. Näin jokaisen kohteen työhistoria on koko ajan helposti saatavilla yhdessä järjestelmässä.

Työtä voidaan myös sisäisesti kommentoida WhatsApp-tyyppisellä työkalulla, joka ilmoittaa käyttäjälleen aina uudesta viestistä. Näin töihin liittyvä keskustelu pysyy aina järjestelmässä, eikä sen ulkopuolella.

Hyväksytä

Työhän saadaan myös kätevästi sähköinen kuittaus asiakkaalta, vaikka avainta kentällä luovutettaessa.

Varastonhallinta

Allteqissa olevan varastonhallinta­ominaisuuden ansiosta lukkoseppä näkee puhelimestaan aina jokaisen tuotteen varastotilanteen. Tarvittaessa jokaisen lukkosepän työauto voi olla oma varastonsa, jolloin nähdään reaaliajassa, onko tuotetta oman auton varastossa vai löytyisikö tuote esimerkiksi työkaverin autosta.

Katso lyhyt video siitä, miten lukkosepän töitä hallitaan Allteqin mobiiliappilla:

Kysy lisää Allteqista ja varaa maksuton esittely!

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.