fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Fivaldi – Allteqin uusin rajapintaratkaisu

Fivaldin taloushallinnon järjestelmä on mahdollista vaivattomasti integroida eli yhdistää Allteqiin. Fivaldin ja Allteqin integraatio mahdollistaa molempien järjestelmien täydellisen hyödyntämisen ja tietojen ajantasaisen näkyvyyden molemmissa järjestelmissä.

Yhdistäminen vähentää manuaalista työtä

Integraation suurin hyöty on manuaalisen työn väheneminen automaation ansiosta. Mikäli yrityksellä on Fivaldi käytössä, on Allteqin käyttöönotto erittäin kevyt prosessi. Yhdistämisen jälkeen kaikki Fivaldin asiakastiedot, kuten henkilöt, yritykset ja näiden väliset kytkennät, siirtyvät Allteqiin automaattisesti ja näiltä osin järjestelmä on heti valmiina käyttöön.

Allteqiin syötetyt laskujen tiedot siirtyvät puolestaan Fivaldiin, jolloin tietoa ei tarvitse syöttää käsin useaan eri paikkaan.

Kiinteistöhuollon toimintoihin helpotusta

Kiinteistöhuollon yritykset hyötyvät useissa tapauksissa Fivaldin ja Allteqin yhdistämisestä. Esimerkiksi oven avaus-tilanteissa huoltohenkilö voi tarkastaa helposti Allteqin mobiilisovelluksesta, mihin asuntoon asukkaalla on oikeus päästä. Tiedot päivittyvät Fivaldista Allteqiin joka yö.

”Tarkistussoittojen ja muiden vastaavien puheluiden määrä on vähentynyt selkeästi.”

Allteq on myös mahdollista yhdistää muihin yleisesti markkinoilla oleviin taloushallinnon järjestelmiin, kuten Administer, Procountor, Talenom, Robo Capital ja Validius.

Varaa maksuton demo!

Demo on tehokkain tapa omin silmin nähdä ja kokea Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä. Maksuton esittely ilman jatkositoumuksia tapahtuu asiantuntijamme kanssa tapaamisella tai etäesittelynä sovittuna ajankohtana.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.