fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Älykäs työn hallinta

Allteq on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla automatisoit ja hallitset älykkäästi esimerkiksi erilaisia asennus ja huoltotehtäviä.

Vastaanota tilaus

Työtilauksen prosessointi alkaa, kun järjestelmään vastaanotetaan tilaus. Tilaus voidaan vastaanottaa henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai toisesta järjestelmästä rajapinnan välittämänä.

Tilauksia voivat olla esimerkiksi asennukset, rikkoutumisesta johtuvat äkilliset huoltotyöt tai sopimuksen mukaiset määräaikaishuollot.

Resursoi työtehtävät

Tilauksen työtehtävät resursoidaan eli jaetaan työntekijöille, jotka pystyvät lukemaan tilauksen tiedot helposti matkapuhelimellaan. Järjestelmän avulla voidaan optimoida työntekijöiden tehtävät ja ajoreitit, jolloin jää mahdollisimman vähän odotteluaikaa eikä ylimääräisiä ajokilometrejä synny.

Lisäksi Allteqin rekisteristä voidaan etukäteen tarkastaa kohteen tiedot ja varautua käyntiin oikeilla työkaluilla, varaosilla ja tarvikkeilla.

Suorita työtehtävät

Kaikki tehdyt toimenpiteet dokumentoidaan järjestelmään tekstinä, kuvina tai videoina ja niitä voidaan tarvittaessa hyödyntää myöhemmin. Kun työ on suoritettu, suorittaja kuittaa työn tehdyksi puhelimellaan.

Järjestelmään kirjataan käytetyt varaosat ja tarvikkeet, jotka voidaan poimia aiemmin syötetystä listasta esimerkiksi viivakoodin avulla tai syöttää käsin. Lisäksi järjestelmä tallentaa automaattisesti työajan ja ajetut kilometrit tehtäväkohtaisesti.

Hyväksy ja laskuta

Kun kaikki tilauksen työtehtävät on suoritettu ja kuitattu tehdyksi, hyväksytään lasku lähetettäväksi asiakkaalle. Laskutusperusteena voidaan käyttää järjestelmään kirjattua sopimusta tai kirjattuja työaikoja, kilometrejä sekä käytettyjä varaosia ja tarvikkeita.

Allteq keskustelee jo kymmenen eri taloushallinnon järjestelmän kanssa ja laskut saadaan siirtymään rajapinnan kautta sähköisesti muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

Otetaanko Allteq käyttöön?

Ota Allteq käyttöön ja tee enemmän tulosta vähemmällä vaivalla.
Aloita pyytämällä esittely alta.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.