fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Tremola Oy

Tremola on turvatekniikan edelläkävijä, joka vastaa yritysten kameravalvonnasta, kulunvalvonnasta ja rikosilmoitinjärjestelmistä.

Tremola käyttää Allteqia kokonaisvaltaisesti kaikkeen liiketoimintaan. Varastonhallinta, työajanseuranta, asiakasviestintä, laskutus ja raportointi ovat esimerkkejä Tremolan käyttämistä ominaisuuksista.

Järjestelmä tehostaa työtä sen jokaisessa vaiheessa, tilauksesta laskutukseen. Lisäksi kassan kierto on nopeampaa ja erillisestä laskuttajan tehtävästä on voitu luopua kokonaan. Tremolan yrittäjä Tapio Haapanen on ollut erittäin tyytyväinen siihen, miten Allteq vastaa yrityksen tarpeisiin. Haapasen esittämät toiveet on otettu huomioon ja Allteqiin on kehitetty uusia ominaisuuksia Tremolan tarpeisiin.

”Valitsimme Allteqin kahdeksan eri järjestelmätoimittajan joukosta parhaiden ominaisuuksien ja hintalaatusuhteen vuoksi.”

Hankintavaiheessa Tremola vertaili kahdeksaa eri järjestelmätoimittajaa ja päätyi Allteqiin sen ominaisuuksien ja hintalaatusuhteen vuoksi.

Tremola otti Allteqin käyttöön keväällä 2019 ja investointi on jo maksanut itsensä takaisin. Investoinnin takaisinmaksuajaksi muodostui puoli vuotta, joka on reilusti vähemmän kuin aluksi arvioitiin.

Yrittäjä Haapanen kehuu Allteqin asiakaspalvelua siitä, että mikään asia ei ole jäänyt selvittämättä. Mikäli suoraa vastausta ei ole ollut heti antaa, on asia selvitetty ja siihen on palattu myöhemmin.

Kriittiseksi asiakkaaksi itseään kuvaileva Haapanen arvostaa myös Allteqin aitoa halua ja kiinnostusta kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.