fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus on alansa vanhin, vuonna 1923 perustettu korjausrakentamisen pioneeri, joka nykyään tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaarelle. Tavoitteena on kiinteistöjen jatkuva hyvinvointi vuodesta toiseen ja että suuretkin korjausprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä.

Pitkään Talokeskuksella käytössä ollut Allteq mahdollistaa kustannustehokkaasti liiketoimintaan liittyvien asioiden kokoamisen yhteen järjestelmään, jossa niitä on helppo organisoida.

”Kiinteistöalalle suuntautunut Allteq on riittävän suuri ja silti ketterä mukautuakseen asiakkaiden tarpeisiin.”

Kiinteistöalalle suuntautuneesta toiminnanohjausjärjestelmästä löytyvät myös kaikki keskeiset ominaisuudet Talokeskuksen tarpeisiin; tilaushallinta, tuntikirjaus ja laskutus. Tämän lisäksi Allteq on integroitu Talokeskuksen kirjanpitojärjestelmään, jolloin tiedot kulkevat järjestelmien välillä automaattisesti.

Järjestelmää kehitetään jatkuvasti eteenpäin asiakkailta tulleiden palautteiden perusteella. Kehitystoiveena Hyvärinen toivoo raportoinnin monipuolistamista, joka onkin jo Allteqin työpöydällä. ”Tarvittaessa Allteqilta saa aina palvelua ja pyyntöihin on reagoitu nopeasti”, Markku Hyvärinen Talokeskukselta kertoo.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.