fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä valittiin salolaisen kiinteistöhuoltoyhtiön käyttöön toimivan mobiilisovelluksen sekä kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy:ssä mm. työtilausten tekemiseen ja välittämiseen, tehtyjen töiden kirjaamiseen, tuntiseurantaan sekä laskutukseen.

Allteqin toiminnanohjausjärjestelmän vahvuuksiksi Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy:n Hans Larke luettelee helppokäyttöisyyden, hyvän asiakaspalvelun ja paikallisuuden.

Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy on tyytyväinen Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään ja saatuun palveluun. Hans Larken mukaan ilmoitettuun ongelmaan saa nopeasti ratkaisun, vaikka välillä ongelma saattaakin olla käyttäjästä johtuva.

”Aikaisemmin tiedot olivat paperilla, ja paperit yleensä kadoksissa tai vaihtoehtoisesti kastuneet. Nyt tarvittavat tiedot löytyvät helposti, ja työstä näkee aina, milloin se on aloitettu ja tullut valmiiksi. Tehtyjen töiden tarvikkeita ei jää enää laskuttamatta – Allteqin käytöllä säästyy sekä aikaa että rahaa.”

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.