fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Laatulukko Oy

Laatulukko Oy on lukko- ja turvallisuusalan erikoisliike Hyvinkäällä ja Klaukkalassa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät sekä sarjoitukset, korjaukset ja aukaisut. Lisäksi he toimittavat asiakkailleen hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä. Myös huollot, huoltosopimukset ja lukostonhallinta kuuluvat yrityksen tarjontaan.

Laatulukon henkilöstö käyttää Allteqia tarjousten laadintaan, töiden resursointiin ja hallintaan sekä laskutukseen. Lisäksi he käyttävät Allteqin kassa- ja varastonhallintaominaisuuksia myymälän toiminnan sujuvoittamiseksi.

Laatulukon toimitusjohtaja, Minna Järvenpää, valitsi Allteqin, sillä sen hinta oli hänen mielestään sopiva ja järjestelmä vaikutti riittävän yksinkertaiselta.

“Hinta oli sopiva ja ohjelma vaikutti yksinkertaiselta (kuten mekin).”

Allteq helpottaa Laatulukon päivittäistä tekemistä, sillä asentaja saa työn suoraan omaan laitteeseensa ja näkee kohteen osoitteen kartalla. Työnjohto kykenee seuraamaan töiden etenemistä kentällä. Allteqin avulla on helppo reaaliajassa seurata mitkä työt on vastaanotettu, mitkä työn alla ja mitkä valmiina. Kaiken, itse työsuoritusta lukuun ottamatta, voi hoitaa etänä.

Järvenpää pitää Allteqin vahvuutena perusteellista perehtymistä asiakkaan tilanteeseen sekä asiakaspalvelun nopeaa vasteaikaa.

“Olen tyytyväinen. Meillä on hyvä yhteyshenkilö ja ongelmat ovat korjaantuneet heti”, kertoo Laatulukko Oy:n toimitusjohtaja Minna Järvenpää.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.