fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Huolto Järvi Oy

Kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja Salon seudulla tarjoava Huolto Järvi Oy:n monipuolisesta tarjonnasta johtuen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen tilanteeseen. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmästä onkin muodostunut Huolto Järvi Oy:n toiminnalle tärkeä sähköinen selkäranka – järjestelmää käytetään aina työnresursoinnista ja varastonhallinnasta laskutukseen ja muuhun taloushallintoon.

”Myös taloushallinto on helpottunut paljon Allteqin toiminnanohjausjärjestelmän pilvipalveluiden myötä, kun tunti- ja tuotekirjaukset voi hoitaa reaaliaikaisesti kännykän avulla suoraan reissulta.”

Suuri osa Huolto Järvi Oy:n työstä tehdään muualla kuin yrityksen varsinaisissa toimitiloissa – Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän mobiilikäytettävyys onkin avainasemassa. Esimerkiksi ajanvarausten tekeminen onnistuu vaikkapa maalämpöporakaivon työmaalta tai huoltomiehen pystyy lähettämään apua tarvitsevaan asiakaskohteeseen esimerkiksi suoraan tien päältä. Allteq-järjestelmän laiterekisterin ansiosta huoltomies saa tarvittavat tiedot asiakkaan huollettavasta laitteesta mobiilisti.