fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy

Espoolainen kiinteistönhoitoyritys Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää päivittäiseen työnohjaukseen. Järjestelmän kautta hoidetaan työtilausten koko elinkaari alusta loppuun, työn kirjaamisesta työn suoritukseen ja lopuksi laskutukseen. Tällä hetkellä yli 300 taloyhtiötä käyttää Bralevan palveluita.

Bralevan käyttämä kiinteistötietojärjestelmä on yhdistetty suoraan Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään. Aikaisemmin työtehtävät liikkuivat paperisina, mutta Allteqin järjestelmän avulla työtehtävien käsittely saatiin täysin sähköiseen muotoon. Ennen työtehtävien ja laskutuksen läpimenoaika oli pitkä eikä työn tilaa voitu seurata. Osa tehtävistä saattoi myös jäädä laskuttamatta. Tämäkin on korjaantunut Allteqin toiminnanojauksen käyttöönoton myötä.

”Työt pysyvät hallinnassa – niiden jakaminen ja tilaseuranta on vaivatonta. Kiinteistönhoitaja pystyy hoitamaan kaikki työn suorittamiseen liittyvät asiat suoraan mobiilisovelluksen kautta. Käytössämme oleva Visma Tampuuri -kiinteistötietojärjestelmä yhdistyy Allteqiin hyvin toimivien rajapintojen avulla.”

Allteqin toiminnanohjausjärjestelmä on monipuolinen ja eritoten helppokäyttöinen työkalu jokaiselle työntekijälle. Työnjohto, asiakaspalvelu ja taloushallinto pystyvät käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää selaimen kautta, ja kenttätyöntekijät pääsevät kaikkiin tarvitsemiinsa tietoihin mobiilisovelluksen kautta. Toiminnanohjausjärjestelmän vahvuus on helppokäyttöinen mobiilityökalu ja Bralevan järjestelmäkäyttäjät ovat olleet tyytyväisiä Allteqin ketterään ja nopeaan toimintatapaan.

”Oikeat ihmiset saa aina kiinni, kysymyksiin saadaan vastaus useimmiten saman päivän sisällä ja asiat hoituvat Allteqin kanssa nopeasti eteenpäin”, Hentunen kertoo.

Maksuton demo-esittely on helppo ja tehokas tapa tutustua Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään.