fbpx
Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

Satoja asiakkaita,
tuhansia käyttäjiä

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön työkalun, joka toimii liiketoiminnan tukena yksittäisestä kontaktista kokonaisvaltaiseen asiakkuudenhallintaan – tuotteemme on käytössä päivittäin erilaisissa työelämän ympäristöissä.

Täältä löydät tarinat asiakkaidemme ratkaisuista.

Helsingin Avain-Palvelu Oy

Helsingin Avain-Palvelu Oy on toiminut lukitusalalla jo vuodesta 1947 asti. Yrityksen toimenkuva kattaa lähes kaiken avaimista, lukon korjauksista, asennuksista ja heloituksista sähköiseen lukitukseen, ovipuhelinjärjestelmiin, hälyttimiin sekä kulunvalvontaan.

Lue lisää
Laatulukko Oy

Laatulukko Oy Laatulukko Oy on lukko- ja turvallisuusalan erikoisliike Hyvinkäällä ja Klaukkalassa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät sekä sarjoitukset, korjaukset ja aukaisut. Lisäksi he toimittavat asiakkailleen hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä. Myös huollot, huoltosopimukset ja lukostonhallinta kuuluvat yrityksen tarjontaan.

Lue lisää
Hissitohtorit Oy

Hissitohtorit Oy Hissitohtorit arvioivat hissikohteita, pyytävät huolto- ja korjaustarjouksia sekä valitsevat kulloinkin parhaan työhön liittyvän hissialan toimittajan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisäksi he valvovat hissilaitteille tehtäviä huolto- ja korjaustoimenpiteitä sekä hissien jälkiasennuksia ja modernisointeja.

Lue lisää
Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky

Lawico Oy ja Pateniemen Kodinkonehuolto Ky tarjoavat pesula- ja kodinkone­huoltoa sekä ammattikeittiö­n huoltopalveluita Oulun talousalueella. Allteq toimii kokonaisvaltaisesti molempien yritysten liiketoiminnan tukena. Allteqia käytetään muunmuassa työnohjaukseen, katelaskentaan, varastonhallintaan ja laskutukseen.

Lue lisää
Tremola Oy

Tremola on turvatekniikan edelläkävijä, joka vastaa yritysten kameravalvonnasta, kulunvalvonnasta ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Tremola käyttää Allteqia kokonaisvaltaisesti kaikkeen liiketoimintaan. Varastonhallinta, työajanseuranta, asiakasviestintä, laskutus ja raportointi ovat esimerkkejä Tremolan käyttämistä ominaisuuksista.

Lue lisää
Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus on alansa vanhin, vuonna 1923 perustettu korjausrakentamisen pioneeri, joka nykyään tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistön koko elinkaarelle. Tavoitteena on kiinteistöjen jatkuva hyvinvointi vuodesta toiseen ja että suuretkin korjausprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä.

Lue lisää
LinePack Oy

Ylöjärveläinen pakkausautomaatioyritys LinePack Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää huoltokäyntien koordinointiin ja dokumentointiin, asiakas- ja tuoterekisterien ylläpitoon sekä varastojen hallintaan. Lisäksi LinePackin myynti dokumentoi asiakaskäyntinsä Allteqin toiminnanohjausjärjestelmään. LinePack Oy operoi koko Suomen alueen lisäksi osittain myös muissa Pohjoismaissa sekä Virossa.

Lue lisää
Braleva Kiinteistöhuolto Oy

Espoolainen kiinteistönhoitoyritys Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää päivittäiseen työnohjaukseen. Järjestelmän kautta hoidetaan työtilausten koko elinkaari alusta loppuun, työn kirjaamisesta työn suoritukseen ja lopuksi laskutukseen. Tällä hetkellä yli 300 taloyhtiötä käyttää Bralevan palveluita.

Lue lisää
Teho-Posako Oy

Liikkumista edellyttävällä toimialalla toimiva kuopiolainen kodinkone- ja huoltoliike Teho-Posako Oy käyttää Allteqin toiminnanohjausjärjestelmää jokapäiväisten toimintojen hallinnointiin työtilauksesta ja myynnistä aina laskutukseen saakka. Tietopankkiin tallennetaan sopimukset, henkilöstön työsopimukset, verotus- ja tilinpäätöstiedot yms.

Lue lisää
Energiatalo Järvi Oy

Kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja sekä ilmanvaihtoalan töitä Salon seudulla tarjoava Energiatalo Järvi Oy:n monipuolisesta tarjonnasta johtuen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen tilanteeseen. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmästä onkin muodostunut Energiatalo Järvelle toiminnalle tärkeä sähköinen selkäranka – järjestelmää käytetään aina työnresursoinnista ja varastonhallinnasta laskutukseen ja muuhun taloushallintoon.

Lue lisää
Extreme Sports Finland Oy

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto Extreme Sports Finland Oy:n päivittäisessä työssä on tehnyt liiketoiminnasta yleisesti ottaen sujuvampaa. Innovatiivisten ja korkealaatuisten urheilu- ja ulkoilutuotteiden maahantuoja Extreme Sports Finland Oy käyttää toiminnanohjausjärjestelmää tilausten tekemiseen, varaston hallintaan ja laskutukseen.

Lue lisää
Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä valittiin salolaisen kiinteistöhuoltoyhtiön käyttöön toimivan mobiilisovelluksen sekä kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään Salon Kiinteistö- ja Talohuolto Larke Oy:ssä mm. työtilausten tekemiseen ja välittämiseen, tehtyjen töiden kirjaamiseen, tuntiseurantaan sekä laskutukseen.

Lue lisää